Lycée Française Charles de Gaulle de Londres

Client: Lycée Française Charles de Gaulle de Londres
Site: South Kensington, London, UK (2015)
Designer: Wayward
Contractor: LDC Landscapes

Lycée Français Charles de Gaulle commissioned Wayward to renovate their primary school courtyard, a 2500m2 space. The project included a new ramp for accessible entry to the school, four new play areas, a highly bespoke new rain shelter to be a flagship entrance, an external building renovation that included a ramp for accessibility, and a large internal courtyard renovation with acoustic design.

The project accommodates an incredible 600 children playing at one time – offering a landscape of challenging, exciting and imaginative play areas while providing visibility, safety and security.

Shortlisted for the Making Space, Children in Scotland Award, Play Category (2016).

Lycée Française Charles de Gaulle de Londres

prev
next

Client: Lycée Française Charles de Gaulle de Londres
Site: South Kensington, London, UK (2015)
Designer: Wayward
Contractor: LDC Landscapes

Lycée Français Charles de Gaulle commissioned Wayward to renovate their primary school courtyard, a 2500m2 space. The project included a new ramp for accessible entry to the school, four new play areas, a highly bespoke new rain shelter to be a flagship entrance, an external building renovation that included a ramp for accessibility, and a large internal courtyard renovation with acoustic design.

The project accommodates an incredible 600 children playing at one time – offering a landscape of challenging, exciting and imaginative play areas while providing visibility, safety and security.

Shortlisted for the Making Space, Children in Scotland Award, Play Category (2016).